Αρχική » Posts » TV » Εκπομπές » Γευστικά μονοπάτια Νο2

Γευστικά μονοπάτια Νο2

Το δεύτερο επεισόδιο της εκπομπής «Γευστικά Μονοπάτια» ταξιδεύει στο Ευηνόχωρι Μεσολογγίου, την αρχαία Καλυδώνα και το Κρυονέρι.

Συναντά τους ανθρώπους που κρατούν ζωντανό τον πολιτισμό της περιοχής αλλά και τους ανθρώπους που με τη δουλειά και το μεράκι τους αναδεικνύουν τα τοπικά προϊόντα.

Την εποχή του μαζέματος των ελιών επισκεπτόμαστε ένα ελαιώνα και μαγειρεύουμε μια εύκολη και χορταστική παραδοσιακή «ελιόπιττα» που σας την προτείνει ανεπιφύλακτα.

Η σειρά εκπομπών «Γευστικά μονοπάτια» συνεχίζει στο tvfi.gr. Πρόκειται για μια περιηγητική εκπομπή που με βάση τις γεύσεις κάθε τόπου, μας ταξιδεύει σε αυτόν με σκοπό να τον γνωρίσουμε καλύτερα. Σκοπό έχει να βγάλει στην επιφάνεια τους κρυμμένους θησαυρούς της χώρας μας χωρίς όμως να περιορίζεται αποκλειστικά γι΄ αυτό.

Σε μια δύσκολη εποχή στηρίζουμε τον τόπο μας προτείνοντας εύκολες αλλά ταυτόχρονα πανέμορφες αποδράσεις που ίσως για τους αρκετούς να είναι άγνωστες. Με τη χαλαρή και συνάμα ταξιδιάρικη διάθεση του Γιώργου Κατσιπάνου που παρουσιάζει την εκπομπή, θα έχετε τη δυνατότητα να θαυμάσετε πανέμορφες εικόνες του τόπου μας ενώ ταυτόχρονα να γνωρίσετε παραδοσιακές συνταγές, βασισμένες στα τοπικά προϊόντα, εύκολες, γρήγορες, αλλά και φθηνές που μπορεί ο καθένας να φτιάξει σπίτι του και να τις χαρεί με τους δικούς του ανθρώπους. Ελάτε να ανακαλύψουμε το «ευ ζην» μέσα από γευστικά μονοπάτια με απλά καθημερινά πράγματα, και πάνω από όλα στο τόπο μας!