Αρχική » Ταυτότητα – Επικοινωνία

Ταυτότητα – Επικοινωνία

Το tvfi.gr αποτελεί την πύλη προβολής και ενίσχυσης της αγοράς των πόλεων Ν. Φιλαδέλφειας –Χαλκηδόνας, Ν. Ιωνίας και της ευρύτερης περιοχής της βορειοδυτικής Αττικής, μέσω του διαδικτύου σε όλο το λεκανοπέδιο και κατ’ επέκταση σε όλη τη χώρα και όλο τον κόσμο. Λειτουργεί ως εξελιγμένος οδηγός αγοράς με το σημαντικό προτέρημα της δυνατότητα τηλεοπτικής προβολής των επιχειρήσεων. Είναι ένα διαδικτυακό κανάλι με πρόγραμμα που καθορίζετε από τον χρήστη ο οποίος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τι θα δει από όλες τις κατηγορίες οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Στόχος η προβολή όχι μόνο της αγοράς αλλά και η διάδοση του πολιτιστικού μας υπόβαθρου της κληρονομιάς μας, των ιδιαιτεροτήτων και της φυσικής ομορφιάς της περιοχής μας. Διεκδικούμε την προσοχή όλων κάνοντας τον τόπο μας μέρος, το όποιο όλοι θα γνωρίζουν. Με τα πλεονεκτήματα της γρήγορης διάδρασης στο διαδίκτυο και την αμεσότητα της τηλεοπτικής λογικής στοχεύουμε στην καθιέρωση του tvfi.gr σαν πρώτη επιλογή στην αγορά και την ενημέρωση.

Μέσω του tvfi.gr μπορούν οι επιχειρήσεις να δημιουργούν τα δικά τους τηλεοπτικά σποτ, γυρισμένα από επαγγελματίες της τηλεόρασης, τα οποία προβάλλονται σε ένα υπερσύχρονο περιβάλλον διεπαφής. Το μήνυμά τους μπορεί να φτάσει άμεσα σε έναν τεράστιο αριθμό χρηστών, προβάλλοντας με πρωτοποριακό τρόπο την επιχείρησή τους. Γεγονότα, εκδηλώσεις, αποκλειστικότητες, πολιτικά παρασκήνια, χρήσιμες πληροφορίες, τηλεοπτικό πρόγραμμα με ντοκιμαντέρ, ταινίες, σειρές, μαγκαζίνο, νέα κλπ θα πλαισιώσουν τα διαφημιστικά σποτ, δημιουργώντας έναν τηλεοπτικό σταθμό για την περιοχή μας και ειδικά για την προβολή των διαφημιζόμενων επιχειρήσεων. Και όλα αυτά με κρυστάλλινη ποιότητα εικόνας High definition.

Σαν συνέχεια του myfiladelfeia.gr, με βάση την δυναμική που είχε αναπτύξει και το ενδιαφέρον που θα προκαλεί το τηλεοπτικό πρόγραμμα εγγυόμαστε την αποτελεσματική προβολή των διαφημιζομένων μας.

Δημιουργήσαμε μια ιστοσελίδα από όπου θα έχει λόγο ο καθένας μας να περνά καθημερινά για να ενημερώνεται, να γνωρίζει τις δραστηριότητες των συμπολιτών του αλλά και να βλέπει τα αποτελέσματα της προβολής του.
To tvfi.gr έχει δημιουργηθεί από την εταιρία κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών Black Light productions (www.blacklight.gr) με έδρα τη Ν. Φιλαδέλφεια. H Black Light productions είναι μια καινούργια εταιρεία στον χώρο των τηλεοπτικών παραγωγών. Tα ιδρυτικά της μέλη, τα στελέχη αλλά και οι συνεργάτες της απαρτίζουν μια δημιουργική ομάδα με άριστη γνώση, πλούσια εμπειρία και αποδεδειγμένη καλλιτεχνική αξία στον χώρο των τηλεοπτικών παραγωγών και των διαφημιστικών ταινιών.

Επικοινωνία

Για πληροφορίες, άρθρα, ανακοινώσεις, δελτία τύπου, σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις επί των δημοσιευμάτων: info@tvfi.gr

Για να διαφημιστείτε στην ιστοσελίδα μας:
info@tvfi.gr, 210 2714104

Διαφημιστείτε στο tvfi.gr

Το tvfi.gr προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα προβολής για τους επαγγελματίες της περιοχής και όχι μόνο. Δημιουργούμε ειδικά για εσάς τηλεοπτικά σπότ τα οποία σας προβάλλουν στον πλούσιο οδηγό αγοράς και εμφανίζονται παράλληλα με το τηλεοπτικό μας πρόγραμμα. Η έμπειρη ομάδα μας απαρτιζόμενη από επαγγελματίες της τηλεόρασης, αναλαμβάνει να σχεδιάσει και να υλοποιήσει τα δικά σας τηλεοπτικά σποτ βασιζόμενα στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Με γύρισμα στους χώρους σας, δημιουργούμε έξυπνες και γρήγορες παρουσιάσεις εμπλουτίζοντας το τελικό αποτέλεσμα με γραφικά, σπικάζ, μουσική κλπ. Η πολύχρονη εμπειρία της ομάδας μας στον χώρο των τηλεοπτικών παραγωγών και διαφημίσεων, ο υπερσύγχρονος τεχνικός εξοπλισμό μας σε συνδυασμό με το περιεχόμενο του καναλιού μας και το συνεχώς δυναμικά αυξανόμενο κοινό μας, εγγυώνται ένα άρτιο αποτέλεσμα που λειτουργεί αποτελεσματικά και συγκριτικά υπέρ σας. Επικοινωνήστε μαζί μας, εδώ θα χαρούμε να σας παρουσιάσουμε αναλυτικά την προσφορά για την δική σας επιχείρηση στις πιο λογικές τιμές της αγοράς και πάντα μέσα στο πνεύμα της εποχής.